Kwalitatief Onderzoekscollectief GGZ Eerste Ledenvergadering

Tijd voor kennismaken, ontmoeten en verdiepen!

Bijeenkomsten met leden en betrokkenen zijn een belangrijk deel van wat wij willen met KOG. Wij als initiators kennen elkaar al een tijdje en weten hoe leuk en inspirerend het is samen te scholen om over onderzoek en klinische ervaringen te spreken. En we willen jou ook graag snel leren kennen. Misschien eerst digitaal, en hopelijk spoedig in persoon. Het organiseren van virtuele en live bijeenkomsten staat dus hoog op de agenda!

Voor het komende jaar kun je verwachten:

Hybride seminar in september 2023

Naar alle waarschijnlijkheid is de eerste open KOG bijeenkomst in september en zul je daar live of digitaal bij kunnen zijn. Het zal een uur of twee duren en er zullen sprekers zijn die over interessant onderzoek in de GGZ vertellen.

Beetje non-specifiek nog? Geen zorgen! We zijn een vereniging in opbouw en alle suggesties en mankracht zijn van harte welkom. We maken ons geen enkele zorgen over de invulling, want stiekem wordt er in onze GGZ al veel meer goed kwalitatief onderzoek gedaan dan je denkt!

Ledenvergadering in februari 2024

Een vereniging is van de leden: iedereen mag meestemmen over alles wat het bestuur beslist en zelf initiatieven aandragen. De sfeer van het KOG is open, horizontaal en vrij. We zijn redelijk wars van bureaucratische criteria en trage procedures. Maar enige structuur is nodig en daarom hebben we statuten, een voorzitter, een secretaris, een penningmeester en… eens per jaar ledenvergadering.

We combineren de ledenvergadering steeds  met een inhoudelijk interessant thema én een gezellige borrel. De ledenvergadering zal ook steeds hybride zijn, dus online te volgen.

En meer…

Laat je email achter om op de hoogte gehouden te worden van andere interessante events die het komend jaar op de agenda gaan komen.